#

На Київщині майже 800 тисяч жителів отримали пільги та субсидії в минулому році (ФОТО)

07.02.2019 09:36
На Київщині майже 800 тисяч жителів отримали пільги та субсидії в минулому році (ФОТО)
Річний звіт Департаменту соціального захисту населення

Днями під головуванням голови Київської обласної адміністрації Олександра Терещука пройшов річний звіт Департаменту соціального захисту населення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської обласної державної адміністрації.  

Участь у заході взяли заступник голови КОДА В’ячеслав Кучер, директор Департаменту соціального захисту населення Ігор Мещан, а також працівники районних служб соціального захисту.

Під час засідання були розглянуті питання про стан виконання програм соціального захисту з державного та обласного бюджетів за 2018 рік, про організацію надання соціальних послуг та програми підтримки пільгових категорій населення.

Так, пільги з оплати житлово-комунальних послуг отримали 192,8 тис осіб, субсидію для відшкодування витрат на житлово-комунальні послуги – 213,9 тис домогосподарств. Субсидії на придбання твердого палива і скрапленого газу – 8,8 тисяч домогосподарств. В цілому, на Київщині 796 965 громадян отримали допомогу, компенсації та субсидії на загальну суму 5,8 млрд гривень. Також з Держбюджету виплачено 69,8 млн грн для придбання житла 81 особі. В ході засідання присутні обговорили план дій на 2019 рік.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Голова Київської облдержадміністрації наголосив на важливій ролі соціального захисту та запевнив, що цивілізована держава має дбати про кожну людину, особливо про тих, хто не може подбати про себе сам.

"Соціальний захист населення – це одне із найважливіших завдань, яке поставив переді мною Президент. Це та сфера роботи, яка має працювати, як годинник – чітко, ефективно і злагоджено. Наразі пільгові категорії населення складають третину Київської області. Тому я звертаюся до вас, працівників соціальної сфери, щоб ви відповідально та пильно ставились до своєї місії. Наше завдання не говорити, а діяти", – підкреслив Олександр Терещук.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: