#

На Київщині на хабарі затримали чиновника з Санепідем нагляду (ФОТО)

03.07.2018 09:12
На Київщині на хабарі затримали чиновника з Санепідем нагляду (ФОТО)

Працівники управління захисту економіки Київщини під процесуальним керівництвом військової  прокуратури та спільно з  відділом детективів  слідчого управління  поліції столичної області задокументували протиправну діяльність одного з керівників  управління Державного  нагляду за дотриманням санітарного законодавства

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Київській області.

Держслужбовець налагодила схему систематичного вимагання та отримання неправомірної вигоди в сумі від 300-500 доларів США від суб’єктів підприємницької діяльності за видачу санітарних паспортів на право одержання, зберігання і застосування пестицидів і мінеральних добрив.  

Правоохоронці затримали посадовця на гарячому, під час під час отримання другої частини неправомірної вигоди  у сумі  200 доларів США за безперешкодну видачу санітарного паспорту на приміщення складу для зберігання пестицидів  та мінеральних  добрив,  який не відповідає санітарним нормам та вимогам.

На даний час проводяться обшуки в приміщеннях управління. Також перевіряється інформація щодо причетності інших працівників Держпродспоживслужби до службових злочинів.

Кримінальне провадження щодо затриманої відкрито за  ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Триває слідство.   

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: