#

На Київщині невідомі викрадають людей (ФОТО, ВІДЕО)

13.01.2019 15:04
На Київщині невідомі викрадають людей (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

В п`ятницю, 11 січня, у соціальних мережах поширилася інформація про викрадення двох людей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "РБК Україна".

Як уже зазначалося, 10 січня під Києвом у селі Святопетровскому невідомі люди викрали 24-річного Миколи Куликова, якого силою заштовхнули в темно-коричневий Citroen Space Tourer. Сьогодні в мережі з'явилося ще два випадки викрадення людей, яких відвезли в цьому авто.

У поліції також з'явилися фотографії підозрюваних у викраденні молодої людини, якого схопили біля його магазину пива "Хмільний" за адресою Богдана Хмельницького, 5. Про це повідомляє "Інформатор".

 

Після відео викрадення молодого хлопця в редакції "Інформатора" звернулася жінка, яка заявила, що її чоловіка також викрали невідомі люди і відвезли на темно-коричневому Citroen Space Tourer з номерним знаком AA5234BX.

Викрадення чоловіка відбулося 15 листопада в Києві, коли він вийшов з таксі за адресою проспект Голосіївський, 60.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Жінка також зазначила, що її чоловік Айдамиров Султанбек Вахаевич знаходиться в розшуку і він був громадянином РФ. Спочатку жінка подумала, що його просто затримали.

Пізніше вона звернулася в поліцію, але там з невідомих причин справу закрили. Пізніше через місяць справу знову було порушено, але до цього часу про місцезнаходження чоловіка нічого не відомо.

Пізніше в мережі з'явилося ще одне відео, на якому видно, як кілька людей скрутили чоловіка, після чого поїхали на двох автомобілях, одним з яких був темно-коричневий Citroen Space Tourer, але на інших номерах.

На Facebook-сторінці dtp.kiev.ua передбачається, що у викраденні людей замішано Національне антикорупційне бюро України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: