#

На Київщині патрульні врятували чоловіка, який на дорозі стікав кров’ю (ВІДЕО)

13.05.2019 05:44
На Київщині патрульні врятували чоловіка, який на дорозі стікав кров’ю (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Днями стало відомо, що на Київщині та трасі Одеса-Київ патрульні надали допомогу чоловікові, який зазнав шість глибоких ножових поранень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку «Патрульна поліція Білої Церкви» у Faсebook.

Приїхавши на виклик, охоронці порядку мигом вибігли із службового авто і побачили на місці події чоловіка, який лежав долілиць. Свідки стояли поряд, всі чекали на швидку, а стан невідомого погіршувався, на питання він не відповідав.

Інспектори не розгубились, прийняли рішення надати домедичну лікарську допомогу. Вони одягнули захисні рукавиці і оглянувши тіло, виявили сильну кровотечу, приблизно 6 глибоких ножових поранень в районі: шиї, живота, грудної клітини та фалангів пальців рук.

Також нагадаємо, що 10 травня у поліції Київщини повідомили про самогубство ветерана АТО з села Чупира Білоцерківського району, який підірвався на гранаті.

Поліцейські поклали потерпілого в стабільне бокове положення і наклали тампон на рани. Все ж, кровотечу зупинили. Патрульні підтримували розмовою постраждалого. 

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Протягом 10 хвилин прибули медики і забрали пораненого до лікарні. На місці працювала слідчо-оперативна група. Патрульні зняли закривавлені рукавиці і приступили до охорони місця події.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: