#

На Київщині правоохоронцям начхати на закон

17.04.2019 11:29
На Київщині правоохоронцям начхати на закон
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що працівники ГУНП у Київській області не діють згідно з чинним законодавством під час оформлення адміністративних правопорушень     

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу прокуратури Київської області.

Прокуратура виявила порушення законодавства під час адміністративного затримання та доставлення осіб працівниками Головного управління Національної поліції в Київській області та його територіальних підрозділів. Зокрема, при оформленні правоохоронцями протоколів про адміністративне затримання не повідомлялися родичі затриманих осіб, огляд проводився без свідків тощо. Також виявлені випадки безпідставного утримання осіб у підрозділі поліції понад встановлені терміни.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Водночас зафіксовано численні випадки тяганини при виконанні працівниками поліції рішень судів про адміністративні стягнення, що призводить до ухилення правопорушників від сплати коштів.

Відтак, прокуратурою області начальнику Головного управління Національної поліції в Київській області внесено вказівку з вимогою усунути виявлені порушення та притягнути винних посадових осіб до відповідальності.

Нагадаємо, що на Київщині податківці розпочали 5 кримінальних проваджень у митній сфері.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: