#

На Київщині пройде Чемпіонат Європи з мотокросу

14.08.2018 07:27
На Київщині пройде Чемпіонат Європи з мотокросу

У період з 18 по 19 травня 2019 року у Приірпінні на Київщині вперше за весь час пройдуть мотоциклетні змагання світового рівня – Етап чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів та Чемпіонат Європи з мотокросу на квадроциклах. Дане рішення прийняв конгрес Міжнародної Федерації Мотоспору (FIM), до складу якої входять 112 країн

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Правда Ірпеня".   

Чемпіонати світу та Європи з мотокросу триватимуть протягом двох днів – 18-19 травня 2019 року на одній з кращих мотоциклетних трас України – спортивно-технічного клубу “СОНА”, яка знаходиться між Ірпенем та Бучею. Очікується, що участь у змаганнях візьмуть спортсмени з 30 країн світу. Оцінюватиме перегони фахове міжнародне журі.

Для нас велика честь приймати мотозмагання такого рівня. Мототраса СТК “Сона” готова до чемпіонату світового рівня й здатна гарантувати комфортні та безпечні умови для учасників та максимум позитивних емоцій для гостей. Дякую за довіру Міжнародній Федерації Мотоспорту. Чекаємо усіх у травні. Це справді буде головна спортивна подія країни 2019 року”, – зазначив співорганізатор змагань, багаторазовий чемпіон України з мотокросу, майстер спорту міжнародного класу Олександр Пащинський.

Слід відзначити, що мотоциклетна траса СТК «Сона» уже понад 20 років приймає міжнародні, всеукраїнські та регіональні змагання з мотокросу і вважається однією з кращих тренувальних баз для українських спортсменів. Траса протяжністю 1800 метрів створена 1994 року і відповідає усім європейським нормам. Змагаючись, спортсмени долають 22 трампліни і 17 поворотів.

Для глядачів, окрім видовищної боротьби світових зірок мотокросу, організатори обіцяють виступи дітей та ветеранів, неймовірні краш-тести, виставку ретро-мототехніки, локації для дитячих розваг, фуд-корти. А також у фіналі – яскравий виступ українського популярного гурту HARDKISS.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: