#

На Київщині пройшов 21-й щорічний турнір з футболу пам'яті воїнів-афганців (ФОТО)

02.07.2018 12:24
На Київщині пройшов 21-й щорічний турнір з футболу пам'яті воїнів-афганців (ФОТО)

У неділю, 1 липня, у Ставищенському районі відбувся 21-й футбольний турнір пам'яті загиблих воїнів-афганців "Кубок Афганця"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Валерія Жданова у Facebook.

В турнірі взяло участь вісім команд. Після урочистого відкриття відбулося жеребкування команд, шляхом якого було визначено, що на стадіоні "Колос" в смт Ставище залишаються грати команди "Любомир" (Ставище), ФК "Жашків", "Нива" (м. Обухів) та ФК "ДГ Шевченківська" (с. Денехівка Тетіївського району). А на стадіон імені Білецького в с. Гейсиху поїдуть ФК "Узин", ФК "Атаман Д" (м. Маньківка), "Любомир U-19" (Ставище) та "Авангард" (с. Гейсиха).

 

У першій грі на футбольному полі в смт Ставище зустрілися "Любомир" та "ДГ Шевченківське", в основний час з рахунком 3-3 переможця не було виявлено, але завдяки післяматчевим пенальті перемогли Ставищани з рахунком 4-3.  У паралельному матчі  в  с. Гейсиха зустрілися команди "Авангард" та "Атаман Д", які зіграли в нічию, але пенальті краще пробили Маньківські футболісти з рахунком 5-4.  В другій грі на стадіоні "Колос" зіграли ФК "Жашків" та " Нива" з рахунком 2-2, а в серії пенальті перемогли Жашківчани. У поєдинку ФК "Узин" та "Любомир U-19" з рахунком 5-4 перемогли Узинські футболісти. Як і в попередніх іграх, переможця виявляли в пробитті одинадцятиметрових ударів.

 

За перше місце в Ставищенській групі зустрілися "Любомир" та ФК "Жашків". У фінал вийшли Ставищани. В Гейсиській групі перше місце вибороли Узинські футболісти, які перемогли  команду "Атаман Д" з рахунком 1-0. У фінальному матчі ФК " Жашків" переміг команду "Атаман Д" з рахунком 2-1 та зайняв третє місце. У напруженій боротьбі між командою "Любомир" та ФК "Узин" сильнішими були Ставищани, які й вибороли кубок.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: