#

На Київщині пройшов пісенний фестиваль "Шамраївські зорі" (ФОТО)

12.09.2018 07:55
На Київщині пройшов пісенний фестиваль "Шамраївські зорі" (ФОТО)

Днями на Сквирщені в селі Шамраївка відбувся пісенний молодіжний фестиваль патріотичної пісні "Шамраївські зорі", на якому виступало 32 учасника з різних куточків України 

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на сторінку Леоніда Глиняного у Facebook.   

Радіємо від сузір’я молодих талантів, якими багата наша земля. Приємно відзначити не байдужість сучасного молодого покоління до української мови, до української пісні. 32 чудових учасника з різних куточків України порадували цьогоріч майстерним виконанням, сучасним репертуаром та високою культурою виконання. Переконані, що з такою молоддю наша держава в надійних руках. 


Вдячний поважному журі, яке складалося з Народної артистки України Валентини Степової (голова журі), Народної артистки України Жанни Боднарук, Заслужені артисти України Інеш Кдирова, Павла Мрежука, Заслуженого працівника культури України, начальника управління культури, національностей та релігій КОДА Ігоря Подолянця, солістки симфонічного оркестру "Академія" Аліни Дзендзик, які вкотре знайшли час не тільки оцінити юних виконавців, а й надати уроки сценічної майстерності. 
Бажаємо молодим виконавцям успіху в підкоренні вокальних вершин та співочих сцен. Чекаємо на зустріч з новою плеядою виконавців української пісні наступного року.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: