#

На Київщині пройшов турнір по Бейблейду

22.08.2018 14:42
На Київщині пройшов турнір по Бейблейду

У неділю, 19 серпня,  в Клавдієво-Тарасовому пройшов незвичайний захід – турнір з Бейблейду, який по праву заслужив своє звання Першого регіонального

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Немішаївської селищної ради.

Ця гра нині є однією з найпопулярніших серед школярів.

У змаганнях взяло участь 84 учасника, серед яких і дівчата, і хлопці, з різних регіонів Київської області: Клавдієво-Тарасове, Немішаєве, Микуличі, Бабинці, Здвижівка, Козинці, Пісківка, Бородянка, Буча, Шпитьки, Київ, Вишневе й навіть Балаклея! А ще батьки, молодші брати та сестри та просто глядачі. На території парку проводився також майстер-клас зі створення квітів з цукерок, тож цікаво було усім. Висловлюємо подяку чудовій майстрині Олександрі Литвин!

Урочисте відкриття заходу провели Ілля Агажанов та Василь Регурецький – ідейні натхненники заходу.

А трійка переможців (серед 84-х, хто зареєструвався на кінець першого відбіркового туру!) склалася наступним чином:

  • 3 місце – Тищенко Вадим, 11 років, Клавдієво-Тарасове;
  • 2 місце – Буткевич Антон, 7 років, Клавдієво-Тарасове;
  • 1 місце – Зіневич Кирило, 6 років, Київ.

Велика подяка Роману Тищенку та Дмитру Товстенку, арбітрам заходу, котрі відгукнулися допомогти у такій нелегкій справі – вести битви, слідкувати за виконанням правил, допомагати учасникам, бути мудрими та справедливими. Дякуємо також головному судді Валентину Валентиновичу Зелінському, котрий взяв на себе і реєстрацію, і зведення усіх результатів битв, а також допомагав чарівній ведучій заходу Марії Сенті та арбітрам.

Турнір відвідало аж дві юних зірки! Марія Сента – ведуча заходу та зірка телесеріалу "Школа", а також Дарина Чорна, золота призерка конкурсу «Яскраві Діти України» та срібна призерка Чорноморських ігор 2018.

В перерві між першим та другим відбірковим раундами на юних відвідувачів заходу чекав смачний стіл – домашні бісквіти, фрукти та соки – з нагоди свята Яблучного Спаса, з яким привітав присутніх Отець Сергій, настоятель храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Щира подяка господині Оксані Карповець-Лисенко за смачнющі бісквіти та підприємцям селищ Клавдієво-Тарасове та Немішаєве за ласкаво надані малечі смаколики!

Однією з родзинок заходу став виступ театральної студії "Вітамін" з виставою "Бойкот" на дуже актуальну тему для нинішніх школярів – тему булінгу – в рамках всеукраїнської акції "Стоп булінг"! Завершився турнір дитячою дискотекою від DJ Polikarp.

Організатори свята – громадський актив селищ Клавдієво-Тарасове та Немішаєве – ще раз висловлюють щиру подяку усім, хто долучився до організації та проведення заходу коштами, смаколиками, іншою матеріальною та фізичною допомогою, порадами, а також усім гравцям та глядачам, які провели цей день з нами та подарували дітям незабутні враження та години за улюбленою грою Бейблейд!

Довідково:

Бейблейд (BeyBlade) – сучасна гра, змагання за допомогою спеціальних дзиґ, які запускаються за допомогою пускового механізму. Під час гри кілька учасників одночасно кидають беї на поле, де вони стикаються між собою. Перемагає учасник, дзиґа якого не розлетілася на частини і крутилася довше.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: