#

На Київщині псевдожурналіст обікрав приватний будинок (ФОТО)

30.07.2018 14:21
На Київщині псевдожурналіст обікрав приватний будинок  (ФОТО)

Днями оперативники кримінальної поліції Київщини спільно з працівниками Києво-Святошинського відділу поліції затримали двох крадіїв за «гарячим слідом»

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Нацполіції Київської області.

У селі Горенка Києво-Святошинського району невідомі проникли до приватного будинку шляхом віджиму металопластикового вікна, звідки викрали  гроші, ювелірні вироби, ноутбук та мобільний телефон. З місця скоєння злочину зловмисники зникли на автомобілі у невідомому напрямку.

Затримали поліцейські зловмисників у місті Ірпінь. Ними виявилися двоє раніше судимих жителів столиці 48-ми та 61-річного віку. Молодший поплічник перебуває в розшуку у зв’язку з переховуванням від органів досудового розслідування.

Під час огляду салону автівки працівники поліції виявили та вилучили речові докази – викрадене майно з будинку у Горенці. Також вилучено рукавички, викрутки, різного виду ножі та посвідчення представника преси на ім’я одного зі зловмисників.

Двоє чоловіків затримані у порядку ст. 208 КПК України і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцейські встановлюють їхню причетність до скоєння аналогічних злочинів на території столичної області.

Наразі триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до шести років.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: