#

На Київщині рецидивіст насмерть забив жінку стільцем

08.08.2018 05:53
На Київщині рецидивіст насмерть забив жінку стільцем
Вчора, 7 липня, у прокуратурі Київщини повідомили про завершення досудового розслідування стосовно чоловіка, який перебуваючи на іспитовому строці обікрав сусіда, а потім дерев’яним стільцем жорстоко вбив співмешканку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Установлено, що 28-річний чоловік, який був раніше судимий за нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, перебуваючи на іспитовому строці, здійснив крадіжку металевої ємності у сусіда, завдавши останньому збитків на суму майже 8 тисяч гривень.

У подальшому, рецидивіст, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, почав сваритися зі своєю 37-річною співмешканкою. Під час сварки чоловік схопив дерев’яного стільця та наніс ним декілька ударів по голові потерпілій. Після побиття жінка зайшла з подвір’я до будинку, а її співмешканець пішов за нею та завдав останній ще декілька ударів стільцем по голові. Смерть жінки настала на місці події від отриманих травм.

Фастівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно чоловіка за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 185 (крадіжка) та за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

За клопотанням прокуратури чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Рецидивісту загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: