#

На Київщині СБУ викрила чиновників прокуратури на систематичному за хабарництві (ФОТО)

25.01.2019 11:11
На Київщині СБУ викрила чиновників прокуратури на систематичному за хабарництві (ФОТО)
Працівники затримали на хабарі чиновників прокуратури

Сьогодні, 25 січня співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі заступника керівника однієї з міських прокуратур Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку ГУ СБУ у м. Києві та Київській області у Facebook.

Співробітники Служби безпеки України спільно з генеральною інспекцією Генеральної прокуратури викрили на систематичних хабарах заступника керівника однієї з міських прокуратур Київської області.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець налагодила механізм одержання неправомірної вигоди від приватного підприємця за невжиття заходів реагування щодо припинення незаконної торгівлі газом.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

За свої послуги з «кришування» протиправної діяльності прокурор вимагала від представника комерційної структури разову «таксу» у розмірі три тисячі доларів США та щомісячно – десять тисяч гривень.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України правоохоронці затримали зловмисницю під час отримання десяти тисяч гривень – чергової суми хабара.

Також перевіряється інформація щодо причетності до незаконних дій керівника міської прокуратури.

Тривають слідчі дії.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: