#

В Іванківському районі шукають потонулих матір з дитиною

13.06.2019 07:37
В Іванківському районі шукають потонулих матір з дитиною
Водолазні роботи на річці Тетерів

Сьогодні, 13 червня, рятівники продовжують шукати матір і дитину, потонулих під час купання на річці Тетерів у селі Блідча Іванківського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Київській області.

Учора, 12 червня, у селі Блідча Іванківського району на річці Тетерів під час купання потонула мати і дитина. До пошукових робіт було залучено рятувально-водолазне відділення 10 ДПРЗ м. Вишгород та відділення 41 ДПРЧ м. Іванків (9 осіб особового складу та 2 одиниці техніки).

Пошуки ускладнює сильна течія та велика кількість затонулих залишків деревини. Сьогодні о 09:30 рятувальники знайшли тіло загиблої жінки 1992 року народження. Пошук тіла п'ятирічного хлопчика триває.

"Мати з двома дітками пішла  купатися на річку. За свідченням очевидців вона перебувала в стані алкогольного сп'яніння. Одна дитина була на березі і бачила, що течією уносить братика і жінку. Всі намагання вибратися на берег були марними", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у річці Десна біля села Рожни 8 червня втопився 14-річний хлопець, який відпочивав на пляжі разом з батьками. Його тіло шукають і досі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: