#

На Київщині стартує продаж першої черги будівництва в ЖК "Квартал Алей"

30.11.2018 09:47
На Київщині стартує продаж першої черги будівництва в ЖК "Квартал Алей"

Днями стало відомо, що у Броварах стартував продаж першої черги будівництва в унікальному ЖК "Квартал Алей"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", цей проект, безумовно, вирізняється з-поміж інших новобудов області. Покупці нетерпляче чекали офіційного оголошення про початок продажу першої черги будівництва ЖК "Квартал Алей" у Броварах, адже це справді унікальний об’єкт. Його особливість полягає в оригінальній архітектурі й використанні передових технологій та інженерних рішень.

Власні об’єкти соціальної інфраструктури на території комплексу роблять ЖК "Квартал Алей" надзвичайно комфортним. "Ми продумали територію до найменших дрібниць і зробили ставку саме на соціальну складову. Перевага ЖК "Квартал Алей", зокрема, полягає в тому, що він матиме дитсадок і школу, медичний заклад — у майбутніх мешканців не виникне проблеми інтеграції на новому місці. Адже дуже часто соціальна інфраструктура передмістя не встигає за темпами його заселення", — пояснив особливості проекту Юрій Мавродієв, незалежний експерт збудівництва та девелопменту.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Детальне знайомство з проектом розкриває ще більше приємних для майбутніх мешканців опцій комфорту: паркінг, власний стадіон (велика рідкість для нових ЖК!), магазини, фітнес-клуб, кафе, відділення банків та аптеки. Наявність таких об’єктів не лише питання комфорту для мешканців, але й додатковий елемент безпеки. Дорослі та діти можуть із задоволенням проводити вільний час на закритій території житлового комплексу.

Особливої уваги заслуговує розташування нового ЖК. Його будують у кварталі, який утворюється на перетині вулиць Чорновола, Симоненка, Козацької та Соборної, розміщених неподалік від центру Броварів. До центру міста можна дістатися менш ніж за 5 хвилин, а до найближчої станції київського метрополітену — за 15. "Квартал Алей" розташований у затишному місці Броварів, осторонь від центральної транзитної магістралі міста — вулиці Київської — тож тут тихо, повітря не забруднене вихлопними газами. ЖК оточений упорядкованим міським парком і лісом, його територія матиме сучасний ландшафтний дизайн.

Своїм майбутнім новоселам ЖК "Квартал Алей" пропонує широкий вибір квартир — від 1- до 5-кімнатних із надзвичайно великою кількістю планувань високої функціональності. Кожен, хто бажає оселитися тут, зможе вибрати собі помешкання навласний смак. Один із найприємніших бонусів — вражаючі краєвиди з вікон, балконів і відкритих терас.

Детальніша інформація про даний проект – на офіційному сайті житлового комплексу https://kvartal-aley.com, у відділі продажу в Броварах за адресою вул. Чорновола, 15 або за телефоном (044) 500-84-55.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: