#

На Київщині судитимуть зловмисників, які "допомагали" іноземцям перетнути державний кордон України (ФОТО)

31.05.2019 11:26
На Київщині судитимуть зловмисників, які "допомагали" іноземцям перетнути державний кордон України (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 31 травня, до суду було скеровано обвинувальний акт щодо громадян іншої держави, які незаконно переправляли іноземців через державний кордон України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.

За результатами досудового розслідування, було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 332 КК України, емігрантам - уродженцям Республіки Пакистан.

З’ясовано, що вони створили організоване злочинне угрупування на території України, метою якого було незаконне переправлення іноземних громадян через державний кордон України поза пунктами пропуску та без належних документів у країни Європи.  

Відтак, за вчинення даних протиправних діянь зловмисникам загрожує від 7 до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що до Фастівського міськрайонного суду скеровано обвинувальний акт стосовно батька, який із товаришем упродовж 2 років систематично ґвалтував своїх малолітніх дочок.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: