#

На Київщині у державну власність повернули незаконно орендовану земельну ділянку вартістю 50 млн грн

26.04.2019 08:59
На Київщині у державну власність повернули незаконно орендовану земельну ділянку вартістю 50 млн грн
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що судом було задоволено позов органів прокуратури Київської області щодо повернення державі 180 га землі вартістю 50 млн грн у Богуславському районі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Кагарлицькою місцевою прокуратурою за результатами аналізу додержання вимог земельного законодавства на території Богуславського району виявлені порушення вимог земельного законодавства при відведенні в оренду особі земельних ділянок загальною площею 180 га, вартістю майже 50 млн грн, у зв’язку з чим до Богуславського районного суду було подано позовну заяву.

Також нагдаємо, що прокуратура Київської області вимагає повернути землі водного фонду вартістю понад 40 млн грн із незаконного користування двох забудовників на території міста Бровари.

Рішенням Богуславського районного суду позовну заяву прокуратури задоволено в повному обсязі. Визнано незаконними та скасовано розпорядження Богуславської районної державної адміністрації, прийняті ще в 2012 році, про надання дозволу громадянину на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду та для ведення особистого селянського господарства на території Біївецької сільської ради Богуславського району Київської області.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Таким чином в державну власність буде повернуто 180 га землі вартістю майже 50 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: