#

На Київщині відбудеться пісенний фестиваль з призовим фондом 50 тис грн

06.08.2018 12:46
На Київщині відбудеться пісенний фестиваль з призовим фондом 50 тис грн

7-9 вересня в селі Шамраївка Сквирського району відбудеться IV Відкритий молодіжний фестиваль-конкурс патріотичної пісні "Шамраївські зорі"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Управління культури, національностей та релігій Київської ОДА.

Зазначено, що у фестивалі-конкурсі можуть брати участь сольні виконавці, малі виконавські форми (дует, тріо) у двох вікових категоріях: 14-18 років та 19-25 років.

До складу журі фестивалю-конкурсу протягом різних років входили народні та заслужені артисти України Валентина Степова, Ніна Мирвода, Астрая, Павло Мрежук, Олекса Берест, Микола Краснитський, відомі діячі культури Влада Литовченко та інші.

Фестиваль-конкурс не передбачає вступних внесків. Проживання та харчування учасників фестивалю-конкурсу забезпечується за кошти засновників та організаторів заходу.

Учасники фестивалю-конкурсу нагороджуються дипломами та подарунками, переможці – цінними подарунками та грошовими винагородами.

Призовий фонд фестивалю-конкурсу складає 50 тис грн.

У заключному гала-концерті 8 вересня візьмуть участь лауреати фестивалю-конкурсу, відомі українські виконавці та український рок-гурт "Друга Ріка".

Анкети-заявки на участь у фестивалі-конкурсі подаються Управлінню культури, національностей та релігій Київської облдержадміністрації до 15 серпня 2018 року на електронну адресу: [email protected] з темою листа: "Шамраївські зорі - 2018".

Довідки за телефоном: +38-044-286-87-48, +38-044-284-97-46.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: