#

На Київщині відбувся Фестиваль козацьких традицій (ФОТО)

01.07.2018 17:15
На Київщині відбувся Фестиваль козацьких традицій (ФОТО)

У суботу, 30 червня, в селищі Тарган Володарськго району відбувся Фестиваль козацьких традицій. На свято було запрошено багато іменитих гостей та звісно ж козаків із Запорізької Січі

Про це повідомляє журналіст інформаційн поого порталу "Моя Київщина".

Програма фестивалю передбачена насиченою та яскравою. Про це подбали організатори, а саме товариство КАРТАР, яке пропагує здоровий спосіб життя за підтримки підприємців Володарщини та Білоцерківщини. У програмі фестивалю козацькі силові забави, показові виступи козаків, пісні кобзаря.

Жителі Володарщини змогли не тільки на повну відчути дух козацьких традицій, а й позмагатися у турнірі з армреслінгу та спробувати смачну українську кухню. 

Розважали гостей свята як місцеві зірочки так і відомі вокалісти. Адже серед спеціальних гостей переможниця шоу «Україна має талан. Діти  - 2» Вероніка Морська та етно-рок гурт «THE DOOX», які стали для публіки справжнім сюрпризом.   Як зазначив директор товариства Картар Роман Ковальчук, Фестиваль козацьких традицій, як ідея народився ще два роки тому але втілити його в життя вдалося саме зараз. І все це для того аби простий сільський периферійний громадянин міг відпочити від буденності. Організатори обіцяють що Фестиваль козацьких традицій далеко не останній і стане традиційним адже жителі прилеглих сіл залишились в захваті від дійства яке побачили цього дня.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: