#

На Київщині відбувся міжнародний волонтерський проект "GoCamp"

08.08.2018 08:58
На Київщині відбувся міжнародний волонтерський проект "GoCamp"

Минулого тижня, 200 іноземних волонтерів приїхали в Україну, аби взяти участь у найбільшому у Східній Європі волонтерському проекті – "GoCamp"

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу КОДА.

З 2 по 5 серпня відбулась перша серія орієнтаційних тренінгів, в рамках яких іноземці опанували унікальні методики викладання дисциплін англійською мовою для школярів, якими користуватимуться під час мовних таборів GoCamp. Вже зовсім скоро фотографи, митці, лікарі, бізнесмени та вчителі різного віку з усього світу поділяться з українськими школярами своїм досвідом та покажуть, що вчити іноземну мову можна легко.

Волонтери не лише навчатимуть школярів англійської, французької або німецької мов, але й ділитимуться цікавими історіями свого життя, розповідатимуть про свої країни та професії.

В рамках проведення GoCamp 4 серпня відбувся міжнародний пікнік День Лимонаду на підтримку акції Благодійного фонду «Таблеточки».

Окрім спілкування з волонтерами, на заході всіх охочі мали можливість придбати смачний освіжаючий напій. Зібрані кошти (2000 грн) підуть на підтримку онкохворих дітей.

Довідка: GoCamp – це пришкільні мовні табори, які за три роки залучили 129 600 дітей з усіх регіонів України.  У 2018 році протягом чотирьох хвиль таборів візьмуть участь волонтери із 73 країн світу, які ділитимуться зі школярами своєю культурою та допомагатимуть у вивченні іноземних мов.

Проект фінансується Міністерством молоді та спорту України за підтримки Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: