#

На Київщині водна поліція повернула власнику зниклі катамарани (ФОТО)

16.07.2018 10:42
На Київщині водна поліція повернула власнику зниклі катамарани (ФОТО)

На спецлінію 102 звернувся власник трьох катамаранів, які викрали невідомі з території місцевої зони відпочинку  в Переяслав-Хмельницькому районі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

На виклик прибули працівники водної поліції, які одразу почали проводити розшукові заходи. Як виявилося, охоронці сусідньої бази відпочинку бачили, як вночі четверо невідомих чоловіків буксували  катамарани, що були з’єднані ланцюгом між собою.

Охоронці також показали напрямок руху зловмисників. Вже вранці, розшукуючи по вказаному напрямку, в п’яти кілометрах від зони відпочинку, поліція знайшла, приховані в кущах в акваторії Дніпра, катамарани та повернула їх власнику.

Також в Переяслав-Хмельницькому районі в акваторії Дніпра водна поліція затримала кермувальника приватного катеру, який перебував в стані алкогольного сп’яніння. На порушника були складені адміністративні матеріали за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: