#

На Київщині запрацює найбільший в області комплекс з вирощування грибів

23.07.2018 09:24
На Київщині запрацює найбільший в області комплекс з вирощування грибів

У липні 2018 року розпочинає свою діяльність нове виробництво по виробництву печериць в Білоцерківському районі Київської області. До кінця року планується запуск двох черг загальною площею вирощування 1,5 га

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "superagronom".

Зі слів керівництва, виробництво побудовано та обладнано з урахуванням всіх сучасних тенденцій. Застосовані новітні технології вирощування, збирання гриба і менеджменту підприємства. Ферма складається з двох комплексів, перший з яких отримає перші партії компосту вже 27 липня поточного року.

Тетяна Товстенко, керівник підприємства зазначає, що гриби з другої черги будівництва також мають зібрати вже в цьому році.

Згідно повідомленню, ферма знаходиться в управлінні ТОВ «Органік Машрумс» і ТОВ «Еко-Машрумс» які вже не перший рік працює на ринку з багатьма торговими мережами України.

«Після запуску другої черги будівництва загальна потужність підприємства складе 15800 кв.м. вирощування або 150-180 тонн гриба при виробництві на Фазі II компосту і близько 300 тонн при виробництві на Фазі III компосту. З таким обсягом виробництва підприємство буде найбільшим виробником гриба у Київській області», — кажуть в UMDIS.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: