#

На Київщині засудили крадія

14.11.2018 08:23
На Київщині засудили крадія
Фото з мережі Інтернет

Днями стало відомо, що за вчинення 10 крадіжок на теренах Київської області суд призначив зловмиснику покарання у вигляді позбавлення волі на 3 роки та 6 місяців

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Установлено, що раніше неодноразово судимий чоловік за вчинення корисливих злочинів, упродовж березня – серпня 2018 року проникав до будинків та господарських приміщень жителів м. Фастів та Фастівського району, звідки викрадав майно потерпілих. Загалом зловмисник вчинив 10 крадіжок.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно) та ч. 3 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у житло, інше приміщення та сховище, вчинена повторно) КК України та скеровано обвинувальний акт до суду.

Також нагадаємо, що 9 листопада, у поліції повідомили про затримання дачного крадія на Фастівщині, який поцупив мотоблок, велосипед, садову тачку та два газові балони.

За підтримання публічного обвинувачення Фастівською місцевою прокуратурою,чоловіка визнано винним у вчиненні інкримінованих кримінальних правопорушень та засуджено до покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі. 

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: