#

На Київщині затримали чергового рибного браконьєра

10.08.2018 16:50
На Київщині затримали чергового рибного браконьєра

Сьогодні, 10 серпня під час проведення рибоохоронних заходів на Київському водосховищі рибоохоронний патруль Київщини затримав порушника правил рибальства. Громадянин здійснював лов водних біоресурсів двома сітками, розміром вічка 10 мм. Правопорушення було зафіксовано в районі с. Глібівка, Вишгородського району

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на офіційну сторінку Київського рибоохороно патрулю у Facebook.

На момент затримання у громадянина було виявлено рибу: плітка - 156 штуки, верховодка - 72 штуки., плоскирка - 28 штуки, лящ - 24 штуки, судак - 5 штуки, окунь та білизна - по 4 штуки, краснопірка - 3 штуки та по одному карася та синця. Загальна вага незаконно виловленої риби становить 2 кг. Збитки склали 23 460 грн.

Інцидент містить ознаки ст.249 ККУ (незаконне зайняття рибним промислом). На місце події викликано слідчо-оперативну групу Вишгородського відділу поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

На момент затримання у громадянина було виявлено рибу: плітка - 156 шт., верховодка - 72 шт., плоскирка - 28 шт., лящ - 24 шт., судак - 5 шт., окунь та білизна - по 4 шт., краснопірка - 3 шт. та по одному карася та синця. Загальна вага незаконно виловленої риби становить 2 кг (!). Збитки склали 23 460 грн.

Правопорушення було зафіксовано в районі с. Глібівка, Вишгородського району. Інцидент містить ознаки ст.249 ККУ (незаконне зайняття рибним промислом). На місце події викликано слідчо-оперативну групу Вишгородського відділу поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

“Даний порушник вже неодноразово притягувався рибоохоронцями до адміністративної відповідальності. Наскільки жадібність сильніша за любов до природи, до всього живого. Це просто нонсенс, неможливо стримати емоції від такої кількості знищеного малька! Всіх громадян закликаю бути свідомими та шанобливо ставитися до природи” – закликав начальник Київського рибоохоронного патруля Володимир Мухін. 

Київський рибоохоронний патруль закликає бути відповідальними та дотримуватися правил рибальства. 

Даний порушник вже неодноразово притягувався рибоохоронцями до адміністративної відповідальності. Наскільки жадібність сильніша за любов до природи, до всього живого. Це просто нонсенс, неможливо стримати емоції від такої кількості знищеного малька! Всіх громадян закликаю бути свідомими та шанобливо ставитися до природи” – закликав начальник Київського рибоохоронного патруля Володимир Мухін. 

Київський рибоохоронний патруль закликає бути відповідальними та дотримуватися правил рибальства. 

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: