#

На Київщині затримали двох грузинів які зливали паливо з вантажівок

15.02.2019 11:21
На Київщині затримали двох грузинів які зливали паливо з вантажівок
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що оперативники Калинівського відділення поліції затримали двох іноземців під час крадіжки дизельного палива із вантажного автомобіля марки "MAN"  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням Національну поліцію Київської області.

Перша заява до поліції про викрадення  з вантажівки дизпалива надійшла від жителя смт. Калинівка, що на Васильківщині, наприкінці січня. Тоді зловмисники з автомобіля "Рено" викрали пів тони палива.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) і розпочали слідство.

Під час проведення низки оперативно-розшукових заходів щодо встановлення та затримання підозрюваних осіб,  працівники поліції затримали крадіїв "на гарячому". Цього разу вони намагалися здійснити крадіжку дизельного палива із вантажного автомобіля марки "MAN", припар кованого на одній з вулиць Калинівки.

Злодіями виявилися двоє громадян іншої держави, 31 та 48-річного віку, які тимчасово проживають на Київщині. Вони зізнались у скоєних злочинах.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

При проведення огляду місця події поліцейські вилучили речові докази.  

Автомобіль "Оpel Zafira" з іноземною реєстрацією, на якому пересувались крадії, працівники поліції теж вилучили і помістили на майданчик для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів. 

Про затримання іноземців повідомлено посольство Грузії.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.   15 (замах на злочин), ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: