#

На Київщині затримали групу викрадачів авто (ФОТО)

21.08.2018 15:21
На Київщині затримали групу викрадачів авто (ФОТО)

Сьогодні, 21 серпня, у поліції повідомили про затримання злочинної групи, яка займалася викраденням автомобілів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Упродовж липня та серпня учасники організованої злочинної групи за допомогою спеціальної техніки викрали у киян і жителя міста Вишневе 4 автомобілі – 2 "Honda CR-V" та 2 "Lexus LS460".

Спецоперацію по викриттю та затриманню зловмисників провели оперативники Управління карного розшуку поліції Київщини та Департаменту карного розшуку Нацполіції.

Трьох виконавців із різних регіонів України на чолі з організатором-киянином затримано у порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Наразі їх перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Встановлено, що під час скоєння злочинів вони пересувалися на автомобілі "Audi Q5". Один із викрадених транспортних засобів переховували у гаражному приміщенні в селі Тарасівка, що на Київщині.

На даний час триває досудове розслідування у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: