#

На Київщині здійснили замах на екс-голову ДСНС України

17.07.2018 16:12
На Київщині здійснили замах на екс-голову ДСНС України

Сьогодні, 17 липня, колишній очільник ДСНС Сергій Бочковський заявив, що пережив замах біля власного  будинку у селі Рожни

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Главком".

У Броварському районі Київської області 16 липня невідомі здійснили спробу замаху з застосуванням вогнепальної зброї на колишнього голову ДСНС України Сергія Бочковського. Про це він сам повідомив у вівторок, 17 липня, журналістам в Києві. Бочковський заявив, що замах було скоєно близько 20 години вечора в селі Рожнах.

«У мене стріляли в селі Рожнах біля мого помешкання, і є свідки, всього того, що відбулося», - сказав він.

За словами Бочковського, у Броварському районному управлінні поліції зареєстрована заява про замах на нього, слідчо-оперативна група виїжджала на місце події.

«Я цілком це пов’язую з сьогоднішнім апеляційним судом, як попередження або залякування», - сказав колишній голова ДСНС.

Як повідомляє «Українська правда», в поліції Київської області підтвердили, що отримали заяву від Бочковського про напад, нібито здійснений ввечері 16 липня.

«Приїжджала слідчо-оперативна група, обстежила територію, нічого не знайшли, що могло би характеризувати напад. Опитали сусідів, сусіди кажуть, ніхто нічого не чув… Будемо продовжувати обстежувати», – розповів речник поліції Микола Жукович.

Як відомо, 26 квітня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Бочковського з посади голови Державної служби з надзвичайних ситуацій України. Згодом міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що не бачить підстав для поновлення Бочковського на посаді. 7 травня Бочковський подав заяву до Мін’юсту про примусове поновлення на посаді голови ДСНС.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: