#

На Київщині жінка ледь не відкусила палець поліцейському

01.05.2019 15:09
 На Київщині жінка ледь не відкусила палець поліцейському
Автомобіль затриманих осіб

На контрольно пропускному пункті в Чорнобильській зоні відчуження при перевірці документів між водієм та правоохоронцями виник конфлікт

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням Національну поліцію Київської області.

З'ясувалося, що поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ-212103, водій якого був у стані алкогольного сп'яніння та порушував правила дорожнього руху. На законну вимогу поліцейського надати документи для перевіркитой керманич почав хапати його за форменний одяг та спорядження.

Також нагадаємо, що у селі Софіївська Борщагівка жінка вкусила за руку прокурора при спробі обшуку квартири. 

На допомогу правопорушнику вийшла пасажирка авто, яка виявилась його співмешканкою, зненацька вкусила за руку та вдарила одного з правоохоронців балонним ключем по голові. Згодом медики діагностували у нього гематому та прокус фаланги на руці.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Наразі обоє правопорушники затримані за ст.208 КПК України. На 40-річного водія склали протокол за ст.130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння) КУпАП. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: