#

На Київському морі пройшли змагання з ловлі риби (ВІДЕО, ФОТО)

20.08.2018 10:41
На Київському морі пройшли змагання з ловлі риби (ВІДЕО, ФОТО)

Днями "Аматорська Фідерна Ліга Києва" у Вишгороді, на Київському водосховищі, провела четвертий етап відкритого чемпіонату з ловлі риби фідером. Участь брали усі охочі   

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на vyshgorod life.info.

Єва Король – у змаганнях з риболовлі, що проходять у її рідному місті, завжди займає призові місця. На нинішніх змаганнях впевнено виступила у попередніх трьох етапах, і сьогодні націлена на успіх і просить… її не відволікати. Її підтримують рідні, що прибули на змагання разом з нею. "Цікаве хобі у нашої доньки, – розповідає мама юної рибачки. – Як бачите, вона захоплена і зосереджена, як серйозною справою. Ми охоче ділимо з нею її захоплення і підтримуємо, чоловік теж любить риболовлю, певно, що це захоплення Єва перейняла від нього".

Як розповідає головний суддя змагань Артем Грищенко, у четвертому етапі змагань участь беруть професійні спортсмени та аматори: "Сьогодні тут 87 учасників – з Києва, Вишгорода та Київської області. Організували ці змагання, щоб визначити чотирьох кращих рибалок Києва та області, щоб ця команда могла гідно представити наш "Риболовний рух Києва" на чемпіонаті та Кубку України".

Порушень за три етапи серйозних не було, нікого не дискваліфікували, лише одне незначне зауваження. Організатор змагань "Риболовний рух Києва" саме так і націлює рибалок – чесність і взаємопідтримка. Безперечно, такий дух риболовецької спільноти підносить настрій усіх, хто долучився до цього риболовецького марафону – змагання триває з шостої ранку до четвертої години дня.

Втім, риболовля, це не лише захоплення. Коли воно переходить у розряд спорту, то і вимоги – більш жорсткі, і спорядження – вартує не одну тисячу. І як можна судити по спорядженню учасників нинішнього змагання – до свого захоплення всі вони ставляться з підвищеною серйозністю, екіпіровані по найвищому розряду.

Переможців чекають авторські кубки, медалі, подарунки та сертифікати на знижки для придбання спорядження. Втім, без приємних невеличких призів сьогодні не залишиться жоден учасник.

Коментувати хід рибної ловлі учасникам нема часу – вони "в процесі". Втім, на пару слів все ж відволікаються: "Чудово!", "Приїхали за гарним настроєм!", "Приємно провести час в колі однодумців!", "Релаксація – стопудова!".

Ну що ж, не відволікаємо! Доброго улову і гарного настрою!

Втім, глядачів на березі не менше, ніж рибалок, вони прийшли за своїм «уловом» – позитивними емоціями, сподіваємось, що не пожалкували. Бо рибалка – це заразне!

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: