#

На Макарівщині двоє неповнолітніх вихованців центру соцпідтримки викрали вантажівку (ФОТО)

08.06.2020 09:33
На Макарівщині двоє неповнолітніх вихованців центру соцпідтримки викрали вантажівку (ФОТО)
Фото з місця події

"Серійний" 15-річний викрадач техніки та його 11-річний товариш втекли із центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що в селі Копилів Макарівського району, та вирішили "покататися" на вантажному тягачі МАN

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Із центру хлопчаки втекли близько 2 години ночі. Щоб далеко не йти пішки, старший через шпарину проник до приватної території під охороною, звідки й викрав вантажний тягач МАN. Однак, хлопчаки подорожували полями району не довго, доки не застрягли у багнюці. Потім вони пішли у сусіднє село до магазину зігрітися. Там старшого хлопця, який вже для місцевих жителів став "відомим втікачем", впізнала пильна продавчиня. Вона запропонувала дітворі чай та смаколики і в цей час викликала ювенальну поліцію.

Згодом неповнолітній юнак зізнався у викраденні вантажівки і дістав з кишені ключі від цього авто. Зауважимо, що для 15-річного порушника це вже третє викрадення, раніше він вже "позичав" автомобіль та мотоцикл.

Відомо, що меншого втікача ювенальні поліцейські повернули до виховного закладу. А старшого товариша поліція затримала у порядку ст. 208 КПК України і він зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що на швидкісній трасі Київ-Чоп поблизу села Калинівка Макарівського району позашляховик на повній швидкості влетів у фуру та загорівся.



Читати "Моя Київщина" у Telegram