#

На Макарівщині призначили нового керівника поліції

09.10.2020 12:30
На Макарівщині призначили нового керівника поліції
Віталій Омельченко

У понеділок, 5 жовтня, особовому складу Макарівського відділення поліції заступник начальника Ірпінського відділу поліції Євген Бузоверя представив нового керівника

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Макарівське ВП Ірпінського ВП ГУНП в Київській області" у Faсebook.

Новим керівником став підполковник поліції Віталій Омельченко, який до цього обіймав посаду заступника начальника Васильківського відділу поліції.

Євген Бузоверя побажав йому професійних успіхів у забезпеченні належного рівня правопорядку в районі, акцентував увагу на ефективній взаємодії з громадськістю, підвищення рівня довіри населення до поліції.

У свою чергу новопризначений керівник поліції Макарівського району зазначив, що основним завданням для нього і всього колективу є захист прав і свобод громадян, забезпечення правопорядку та активна співпраця з населенням.

Нагадаємо, що жителі села Новосілки Макарівського району, які у січні 2018 року постраждали від вибуху природного газу і залишилися без житла, повертаються у свої квартири.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: