#

На Макарівщині запрацював відновлений Ситняківський ліцей (ФОТО)

02.09.2023 16:35
На Макарівщині запрацював відновлений Ситняківський ліцей (ФОТО)
Фото з місця подій

У Макарівській громаді запрацював Ситняківський ліцей, який капітально відремонтували після пошкоджень унаслідок повномасштабного вторгнення рф

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОВА.

У березні 2022 року споруда постраждала від авіаудару: майже повністю зруйновані покрівля і дерев’яні перекриття даху, вибиті вікна та двері, виведена з ладу система опалення.

Після деокупації громади небайдужі мешканці села Ситняки та колектив ліцею одразу розпочали активну роботу з відновлення закладу.

За благодійної міжнародної фінансової допомоги, коштів із резервного фонду державного та місцевого бюджетів здійснили капітальний ремонт ліцею та облаштували укриття.

Своєчасно проведені роботи дозволили запобігти подальшому руйнуванню будівлі закладу, в березні 2023 року відновили освітній процес для наймолодших школярів у змішаному форматі, а сьогодні заклад запрацював повноцінно офлайн для всіх учнів.

Нагадаємо, що Гостомельська селищна військова адміністрація продовжує активно здійснювати заходи щодо розгляду заяв за програмою "єВідновлення" у Гостомельській громаді.

На Київщині повноцінно запрацював відновлений Ситняківський ліцей

Читати "Моя Київщина" у Facebook