#

На Макарівщині чоловіки возили із собою вогнепальну зброю (ФОТО)

27.04.2020 07:42
На Макарівщині чоловіки возили із собою вогнепальну зброю (ФОТО)
Фото з місця події

Напередодні у селі Березівка Макарівського району правоохоронці вилучили у 40-річного пасажира дві мисливські рушниці, набої та ніж

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Наразі відомо, що патрульні поліцейські зупинили автомобіль Daewoo Nexia за порушення ПДР. За кермом авто перебував 30-річний мешканець Києво-Святошинського району, який під час розмови з патрульними помітно нервував та підозріло себе поводив. Окрім водія, в салоні авто перебувало ще два мешканці Київщини 32 та 40 років. 

Згодом, 40-річний пасажир повідомив патрульним, що має при собі та хоче добровільно здати дві рушниці, набої та ніж. Відтак, правоохоронці вилучили в чоловіка ножа, дві рушниці, з дозвільними документами, термін яких сплив у 2017 та 2018 роках,  два магазини з набоями та 19 набоїв до рушниці.

Нагадаємо, що в селі Копилів Макарівського району цьогоріч розквітли понад мільйон тюльпанів у новому дендропарку "Добропарк".

\00

Читати "Моя Київщина" у Facebook