#

На Макарівщині сусіди "здали" поліцейським наркомана з великою плантацією рослин (ВІДЕО)

13.07.2018 14:47
На Макарівщині сусіди "здали" поліцейським наркомана з великою плантацією рослин (ВІДЕО)

Вчора, 12 липня, небайдужі мешканці Макарівського району повідомили про насадження конопель на території домогосподарства 64-річного мешканця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Працівники поліції отримали інформацію про те, що на території домоволодіння жителя смт Макарів, що мешкає на вулиці Кочубія, зростає посів конопель.

В ході обшуку на присадибній ділянці дільничні виявили 100 доглянутих кущів, схожих на нарковмісну рослину - канабіс. Заборонені рослини вилучені та направлені на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 "Посів або вирощування снотворного маку чи конопель" КК України.

Нагадаємо, що за незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель чинним законодавством України передбачена кримінальна відповідальність. Подібні дії караються штрафом, або арештом на строк до 6 місяців чи обмеженням волі до 3-х років. За посів або вирощування снотворного маку у кількості 500 і більше рослин чи конопель у кількості 50 і більше рослин – покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: