#

На Міжнародному фестивалі мистецтв у Мінську перемогу здобули представники Великодиметрівської ОТГ (ФОТО)

03.12.2018 18:22
На Міжнародному фестивалі мистецтв у Мінську перемогу здобули представники Великодиметрівської ОТГ (ФОТО)
Представники Великодиметрівської ОТГ

Днями стало відомо, що у столиці Білорусі відбувся третій за ліком Міжнародний фестиваль мистецтв на якому перемогли представники Великодиметрівської ОТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Трибуна Бровари", фестиваль проходив у мінському Палаці культури та спорту залізничників, і зібрав учасників з Польщі, України, Ізраїлю та Росії.

На запрошення одного з організаторів фестивалю Сергія Дербуна його учасниками стали представники Великодимерської об’єднаної громади, вокальний дует у складі Марини Губської та Любові Калашник.

Марина Губська та Любов Калашник  є учасниками та солістами народного аматорського ансамблю "Калинонька" з Великої Димерки, який наступного разу буде відзначати своє 40-річчя. Марина та Любов давно знані в районі та далеко за його межами як вокальний дует.

Марина Губська, окрім того, що є успішним підприємцем, працює концертмейстером у Школі мистецтв Броварського району та концертмейстером дуже відомого ансамблю народної музики "Первоцвіт" у столичному Палаці дітей та юнацтва.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Любов Калашник працює музичним керівником у великодимерському дитсадку "Журавлик" та теж концертмейстером у районній Школі мистецтв.

"Мінський фестиваль #BYFEST приємно вразив насамперед надзвичайно чіткою, просто бездоганною організацією, продуманістю, дуже теплим прийомом. Він тривав три дні, його програма увібрала в себе багато видів мистецтв. Були різні напрямки музичного мистецтва,хореографія, і навіть тематичний конкурс фотографій. Крім нас, Україну представляла учасниця з Харкова", – розповідає Марина Губська.

Фестиваль проходив упродовж трьох днів. Конкурсним для великодимерського дуету став другий день, коли змагалися вокалісти. Калашник та Губська представили журі українську народну пісню "Веснянка" в обробці Анатолія Зіневича. Результат виступу – дует за рішенням журі став одним із переможців фестивалю "#BYFEST", отримавши дипломи І ступеня.

Участь у фестивалі для Марини та Любові стала ще й своєрідною презентацією їхніх сценічних костюмів. До речі, артистки власноруч займаються їхнім дизайном та виготовленням.

Як гості фестивалю, український дует не обмежився у Мінську лише конкурсним виступом. Марина Губська та Любов Калашник виходили на сцену упродовж усіх трьох днів, виконуючи різні пісні. Особливо сподобалося, в тім числі й журі, попурі на пісні Володимира Івасюка. Ну а від виконання Мариною та Любов’ю «Червоної рути» всі залишилися просто в захваті.

Ще одним підсумком виступу у Мінську стало запрошення для дуету приїхати на подібний фестиваль до Польщі.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: