#

На Обухівщині п'яний депутат мало не збив людей (ФОТО)

25.04.2020 09:31
На Обухівщині п'яний депутат мало не збив людей (ФОТО)
Фото з місця події

Напередодні у селі Копачів Обухівського району нетверезий депутат Копачівської сільради вчинив наїзд на собаку та мало не збив господарів тварини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Мій Обухів / Моя Обухівщина" у Facebook.

Інцидент трапився 18 квітня близько 22 години вечора. Двоє молодих людей вирішили вигуляти свого собаку та вже наближалися додому по вулиці Будьонного з увімкненим ліхтарем на телефоні.  

"Десь за 150 м від смітника помітили що спереду наближається автомобіль. Ми зійшли на узбіччя близько 1 метра, так як більше там фізично неможливо зійти, тому що заважає пагорб. Моя дівчина взяла нашу собаку за ремінець і тримала перед собою, тобто ми стояли в рядок, собака, дівчина і я. Як тільки дівчина взяла собаку за ремінець і підняла очі вверх то помітила перед собою фари автомобіля. Автомобіль, який рухався по лівій для себе стороні здійснив наїзд на нашу собаку, від удару шкіряний ремінець порвався, собака відлетіла на 3 м, а автомобіль взяв трохи праворуч, що й врятувало нам життя", - йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що дзеркало автомобіля все ж пошкодило руку дівчини, а колеса автомобіля проїхали по ногах потерпілих. 

"Фактично за кілька сантиметрів від мого обличчя, страшно уявити що було б якби автівка вагою близько 2500 кг здійснила наїзд на нас, дякуючи собаці ми залишилися живі", - говорить потерпілий.

Виявилося, що за кермом автівки був сильно п'яний місцевий 45-річний депутат Буланий Сергій Миколайович, який був грунтовно переконаний у тому, що уникне покарання. 

"Він відразу почав кричати що я можу робити що завгодно, йому все одно та збирався назад до авто кудись телефонувати, я не дав йому цього зробити і зателефонував в поліцію й сказав що дам йому здійснити дзвінок коли приїде поліція. Він був настільки п’яний що коли в нього випало щось з карману, і він почав це шукати то впав і почав кричати що в нього інсульт і що я його побив", - зазначає потерпілий.

Після прибуття швидкої та поліції, які прибули менш ніж за 30 хвилин, дівчину з підозрою на перелом забрали в Обухівську ЦРЛ. 

"Коли приїхали родичі винуватця ДТП, його дочка запропонувала нам "нормальну собаку, а не те що ото лежить", на що я відповів що мені треба оте ото, а нормальних хай залишить собі", - обурюється потерпілий. 

Відомо, зо авто депутата забрали на штрафмайданчик у Васильків, водія, який був без документів, забрали на медичну експертизу. Засідання суду відбудеться 28 квітня. 

"Цікаво чи вийшло у місцевого "царька" все порішати, як він заявляв", - говорить чоловік.

Нагадаємо, що в селі Старі Безрадичі Обухівського району "чорні археологи" розкопали давньоруське городище "Тумащ" XI-XIII століття, яке має охоронний статус.

Читати "Моя Київщина" у Facebook