#

На Обухівщині відкрили сучасний стадіон для міні-футболу (ФОТО)

16.08.2018 10:57
На Обухівщині відкрили сучасний стадіон для міні-футболу (ФОТО)

В рамках чинної державної програми "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України" в Підрігрцях Обухівського району було збудовано черговий спортивний об`єкт, а саме поле для міні-футболу. Також поряд з полем планують звести спортивний майданчик з вуличними тренажерами  

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на прес-службу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.  

Вчора, 15 серпня відбулося урочисте відкриття цього нового спортивного об’єкту. Розташований стадіон дуже вдало – на центральній вулиці села Васильківській, біла школи і міськради. До речі, в цьому затишному місці зробили такий собі спортивний комплекс – нові турніки, дитячі гірки, настільний футбол... Отже, діти навіть на шкільній перерві можуть приділяти час здоровому способу життя.

 

На запрошення голови села Сергія Кравченка на відкриття завітав Сергій Тимофєєв,начальник управління фізичної культури і спорту Київської обласної держадміністрації. Окрім місцевої громади, привітати з новим спортоб’єктом приїхали представники Федерації футболу України та Міністерства освіти і науки, подарувавши сітку футбольних м’ячів. 

 

Подарованими м’ячами гості влаштували міні-футбльні змагання на честь спортивного свята, демонструючи власну влучність у взятті воріт.

Координатором виконання Держпрограми виступає Управління фізичної культури і спорту Київської обласної держадміністрації на чолі з керівником Сергієм Тимофєєвим.

Фінансується будівництво з державного бюджету України та місцевих бюджетів порівну, 50х50. Виділено кошти на 13 майданчиків.

Зауважимо, що два об’єкти вже функціонують у Васильківському районі – Василькові та Гребінках.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: