#

На Обухівщині викрили незаконну АЗС (ФОТО)

18.01.2019 08:23
На Обухівщині викрили незаконну АЗС (ФОТО)
Незаконна АЗС на Обухівщині

Правоохоронці викрили чергову АЗС, яка була незаконно встановлена та працювала з порушеннями всіх норм безпеки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Про незаконну АЗС поліцію повідомив місцевий журналіст. Представник мас-медіа також зазначив, що заправні станції працюють з порушенням усіх норм  безпеки, без дозвільних документів, чим створюють загрозу життю і здоров’ю  жителів району.

За даним фактом були відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) та за ч.1 ст. 273 (Порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах) Кримінального кодексу України та розпочато досудове розслідування.

На цій АЗС працювали з порушенням деяких законодавчих норм: порушення порядку оформлення документів на розміщення АГЗП, нехтування правилами безпеки, несплата податків.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Так, у рамках відкритого кримінального провадження та для документування незаконної діяльності однієї з автозаправних станцій, яка створює загрозу безпеки громадян, працівники поліції провели санкціонований обшук на АЗС, розташованої по вул. Чумацький шлях у місті Обухів.

Під час обшуку поліцейські у якості речових доказів вилучили бухгалтерську документацію, продукцію, яка реалізувалась без відповідних документів та з порушенням норм чинного законодавства, газомодульну колонку з лічильником, газову цистерну, обладнання та різні речі, що свідчать про протиправну діяльність особи-підприємця.

Вилучене обладнання поміщено на майданчик тимчасового утримання.

Також правоохоронці відібрали зразки палива, які в подальшому будуть направлені на експертизу. Триває слідство.   

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: