#

На Обухівщині реконструюють полігон за 320 млн грн

18.02.2021 11:50
На Обухівщині реконструюють полігон за 320 млн грн
Фото з місця події

У селі Підгірці Обухівського району проведуть роботи з технічного переоснащення та реконструкції полігону ТПВ № 5

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на  "Хроніки Обухова".

Зазначимо, що ПрАТ "Київспецтранс" уклало з ТОВ "Будівельне управління механізації" договір на реконструкцію і технічне переоснащення полігону ТПВ № 5 в селі Підгірці Обухівського району Київської області. Ціна договору склала 320,14 млн гривень.

Підрядник до кінця липня 2022 року має зняти родючий шар ґрунту, облаштувати дамбу, дренаж, підпірну стінку, побудувати приміщення очисних споруд, насосну станцію, навіс для спецтехніки, мийку технологічного автотранспорту, протипожежний щит, котельню, протирадіаційне укриття, водонапірну вежу.

Також договір передбачає будівництво на полігоні службових доріг, облаштування зовнішнього електроосвітлення, встановлення огорожі зони санітарної охорони та провести благоустрій території.

За останній рік вже були проведені такі роботи: утеплили стіни приміщення станції очистки фільтрату, проводилися заходи щодо посилення дамб, виконувалися роботи з укріплення дамби другої карти. У травні 2020 року на полігоні ТПВ №5 почав працювати газовий відлякувач птахів.

Нагадаємо, що у селі Стайки Ржищівської ОТГ правоохоронці затримали 30-річного чоловіка, який до смерті побив 52-річну матір.

Читати "Моя Київщина" у Facebook