#

На Обухівщині грузини викрали з будинку пенсіонерки 7 000 доларів (ФОТО)

13.05.2021 09:43
На Обухівщині грузини викрали з будинку пенсіонерки 7 000 доларів (ФОТО)
Фото з місця події

У вівторок, 11 травня, у селі Хотів Обухівського району серійні крадії з Грузії обікрали будинок пенсіонерки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

57-річна жінка повідомила, що невідомі особи проникли до її будинку та викрали 7 000 доларів США.

Оперативники управління карного розшуку поліції Київщини спільно з працівниками Обухівського районного управління поліції провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили місцезнаходження зловмисників. Ними виявилися 40-річні громадяни Грузії, які  проживали у місті Дніпро. Двох фігурантів затримали у столиці в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Встановлено, що іноземці здійснювали крадіжки переважно вдень, проникаючи до оселі шляхом  віджиму вікна, забирали все цінне і зникали. Наразі правоохоронці встановили причетність чоловіків ще до двох фактів крадіжок у селищі Глеваха.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до шести років.

Вирішується питання про оголошення підозри затриманим. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, що 11 травня на річці Росава, що в селі Маслівка Обухівського району, патрульні виявили двох браконьєрів, які здійснювали вилов риби за допомогою сітки.



Читати "Моя Київщина" у Facebook