#

На Переяславщині 92 рази викликали швидку допомогу

15.11.2018 16:45
 На Переяславщині 92 рази викликали швидку допомогу

На теренах Переяславського за минулий тиждень на службу “103” надійшло 78  екстрених, 10 невідкладних і 4 безпідставні виклики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Вісник Переяславщини".

До переяславців медики виїжджали 68 разів, до жителів сіл району – 24.

У четвер, 8 листопада, о 20.13 на службу "103" надійшов виклик про допомогу 52-річному жителю села Переяславське, якого побили невідомі йому особи у цьому ж населеному пункті. І хоча він зазнав закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та забійної рани голови, від госпіталізації він відмовився. Тож допомога йому була надана амбулаторно.

У неділю, 11 листопада, близько півдев’ятої ранку 81-річному переяславцю стало зле і він втратив свідомість, як щойно зайшов на "Даринок" з боку сьомої школи. Бригада ЕМД приїхала на виклик за лічені хвилини, привела базарувальника до тями і госпіталізувала його до неврологічного відділення. За словами свідків-торговців, цьому дідусеві вже не вперше викликають «швидку» на базар, коли приходить туди зі своєю дружиною. Він страждає від хронічного порушення мозкового кровообігу, ішемічної хвороби серця та мерехтливої аритмії.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Наступного дня після 16.00 у синкопальному стані (це синдром, який характеризується короткочасною і раптовою втратою свідомості, зазвичай супроводжується втратою м’язового тонусу і падінням) та з гострим отруєнням невідомою речовиною до реанімаційного відділення ушпиталили 21-річну переяславку. Напоєм невідомого походження дівчину пригостили в одній з міських установ, коли вона там перебувала.

У вівторок, 13 листопада, після другої ночі із отруєнням медпрепаратами до реанімаційного відділення потрапив переяславець, 1992 р.н.

Наступного дня бригаду ЕКД викликали до переяславця, 1975 р.н., якого побили відомі йому особи на міській вул. Ярмарковій, в районі третьої школи. Він отримав забійну рану голови, проте до лікарні їхати не схотів і допомогу отримав амбулаторно.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: