#

На Переяславщині надали допомогу сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах

23.05.2019 16:45
На Переяславщині надали допомогу сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах
На Переяславщині надали допомогу сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах

Вчора, 22 травня, в приміщенні Пристромської сільської ради Переяслав-Хмельницького району відбулася супервізія з питань сімей, що опинились у складних життєвих обставинах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Переяслав-Хмельницька районна державна адміністрація" у Faсebook.

Участь у заході взяли секретар Пристромської сільської ради Валентина Свириденко, начальник служби у справах дітей та сім'ї Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Світлана Бутник, головний спеціаліст служби у справах дітей Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Олег Юрченко, директор Переяслав-Хмельницького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Елла Смаль, провідний фахівець соціальної роботи Переяслав-Хмельницького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Катерина Кондратенко, старший інспектор ювенальної превенції Переяслав-Хмельницького ВП ГУНП в Київській області Олександр Кіряков. 

Також нагадаємо, що американська телекомпанія CNN склала рейтинг кращих туристичних місць України, куди потрапив і Переяслав.

На засіданні були розглянуті питання чотирьох сімей, що потребують надання соціальних послуг. Кожній родині були надані конкретні пропозиції щодо виконання батьківських обов’язків, рекомендації щодо розвитку та виховання дітей, цільового використання державних коштів та працевлаштування. Під час засідання батьки отримали професійні поради від членів комісії щодо виховання дітей, планування сімейного бюджету та здорового способу життя. 

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook

По завершенню засідання члени комісії відвідали сім'ї з метою перевірки житлово-побутових умов проживання та дотримання санітарно-гігієнічних норм приміщення де виховуються діти.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: