#

На Переяславщині пенсіонерка відзначила 100-річний ювілей

05.02.2019 10:25
На Переяславщині пенсіонерка відзначила 100-річний ювілей
Ювілей Подерні Марії

В суботу, 2 лютого свій 100-річний ювілей відзначала жителька села Вовчків Переяслав-Хмельницький район Подерня Марія Костянтинівна

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Вісник Переяславщини".

До святкової зали теплого сільського будинку культури зайшла тендітна з виду ювілярка з маленькою паличкою, в супроводі своєї великої родини, до речі всі були одягнені у вишиванки. Зал стоячи під музику оплесками зустрічав ювілярку.

На сцені, де зібралася вся велика родина, гості, колектив художньої самодіяльності з Марією Костянтинівною зробили спільне фото на пам’ять.

Першою до іменинниці звернулася очільниця Вовчківської сільської ради Тетяна Постолюк, яка зі своєю командою організувала вшанування такого поважного ювілею своєї жительки. Щиро побажала Марії Костянтинівні міцного здоров’я та вручила від громади велику теплу ковдру з корзиною різнокольорових квітів за прожиті довгі роки.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Зі словами вітання до ювілярки звернулася заступник голови Переяслав-Хмельницької РДА Анна Скляренко та вручила спільну Подяку від голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Юрія Клименка та голови Переяслав-Хмельницької районної ради Петра Качкалди, грошову винагороду із красивим букетом квітів.

Голова ради ветеранів району Любов Тенетко з найкращими словами вдячності за прожиті нелегкі роки звернулася до ювілярки перш за все як до вдови учасника бойових дій Другої світової війни, та зазначила, що життя дається кожному, а довгожителем бути – треба заслужити у Бога. 

Теплі слова та великий торт отримала Марія Костянтинівна від управління Пенсійного фонду в особі начальника Переяслав-Хмельницького відділу обслуговування громадян Ніни Бурчик.

Донька ювілярки щиро подякувала всім за організоване свято, а 5-ти кілограмовий торт іменинниці роздали всім присутнім.

Сама ж Марія Костянтинівна із задоволенням відсвяткувала зі своєю родиною та односельцями свій 100-річний ювілей.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: