#

На Переяславщині завідувачка з медсестрою побили бабусю в будинку престарілих

06.11.2018 15:29
На Переяславщині завідувачка з медсестрою побили бабусю в будинку престарілих

У Ташані працівники будинку для літніх людей побили стареньку, наче б то за те, що бабуся вживала алкогольні напої

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісник Переяславщини".

"25 жовтня ц.р. в стаціонарному відділенні для постійного та тимчасового перебування одиноких непрацездатних громадян, що в Ташані (Переяслав-Хмельницький р-н.), стався прикрий інцидент. Завідувачка Любов Краснюк із медсестрою Ніною Вовчок побили підопічну Галину Палажченко, 77 років", - йдеться у статті.

Як повідомляє потерпіла Галина Палажченко: "Вони били мене руками і ногам на очах у персоналу та сусідок по кімнаті".

"Ну а того дня я зібралася піти погуляти, як підходить до мене завідувачка Любов Богданівна та й питає: “Куди це ти зібралася?” Я ж візьми та й пожартуй: “Іду в гастроном, пляшок з десять горілки собі купити”. І щойно я це промовила, як  Богданівна вихопила у мене ціпок та як влупить по нозі, що я аж упала. А потім вона із медсестрою Ніною Андріївною затягли мене у кімнату, повалили на ліжко і давай отако душити, –  Галина Дмитрівна здавлює собі горло. – Вони били мене руками і ногам на очах у персоналу та сусідок по кімнаті. А ще вони кричали, що я п’яна і мене треба зв’язати. Ось цим паском хотіли зв’язати мені руки. Відчепилися ж, як почули, що від мене не тхне горілкою. Я хочу, аби вони заплатили мені за моральний ущерб. Хоч тепер Богданівна й каже, що це я їх побила. А я умію за себе постояти. Усім, хто до мене чіпляється, даю здачу. Мені всі кажуть, що я гостра на язик. І моя мама, як була жива, то казала мені: “У тебе теліпається язик, як ото хвіст у собаки”. Зараз від тих стусанів у мене все тіло болить. Он яку рану на нозі та дві гулі на голові маю від завідувачки і медсестри. І синяк на сідницях ще не зійшов", – сказала бабця і запросила до кімнати, де, окрім неї, мешкають ще дві жінки похилого віку.

"Я особисто бачила, як Любов Богданівна із Ніною Андріївною молотили Гальку на її ліжку", – підтверджують сусідки бабусі.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Свою версію того, що сталося того дня, телефоном повідала й завідувачка закладу Любов Краснюк, 54 роки: "Того злощасного четверга після 15.00, зустрівши у коридорі закладу Галину Дмитрівну в куртці, я попросила її без дозволу не покидати територію закладу і повернутися в свою палату. На що вона показала мені руками непристойний жест. Після цього я взяла її за руку і сказала: “Бабо Галю, нікуди не ходіть". І тут вона як дасть мені палкою по руці. При цьому сказала, що йде по горілку. У цей момент до нас підбігла медсестра Ніна Вовчок. Разом з нею ми завели бабу Галю у палату і посадили на ліжко. Вона ж, відбиваючись кулаками, весь час висловлювалася нецензурними словами і репетувала: “Люди добрі, рятуйте мене”. Тоді баба Галя так сильно вдарила мене по щоці, що вона аж напухла. Від неї тхнуло алкоголем. Однак цей факт підтвердили не всі мої колеги. А загалом за десять років роботи у цьому закладі такої тяжкої людини, як Галина Палажченко, я ще не зустрічала. Мене й попереджали, що вона неурівноважена жінка, але я не думала, що настільки”.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: