#

На прибирання вулиць Бориспільської ОТГ витратять 19 мільйонів гривень

07.03.2021 12:00
На прибирання вулиць Бориспільської ОТГ витратять 19 мільйонів гривень
Фото з мережі інтернет

Переможцем тендеру на прибирання вулиць Бориспільської ОТГ на 2021 рік стало бориспільське КП "Виробниче управління комунального господарства" з сумою 18 млн 706 тис 130 грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ВІСТІ".

Зазначається, що взимку прибиратимуть 65 зупинок громадського транспорту, території біля пам’ятників, пішохідних переходів, площі та тротуари, проїзну частину доріг. Посипання піщано-сольовою сумішшю здійснюватиметься два рази на тиждень.

Влітку прибиранню підлягають газони, території озер, бюветів та дитячих майданчиків, а також тротуари та зупинки. Шість разів на рік прибиратимуть дорогу під бордюрами, а періодично (з травня по вересень) проїжджу частину під бордюрами підмітатимуть та митимуть механізованим способом.

До обов’язків за договором також входитиме догляд за фонтанами, ручне прибирання випадкового сміття, очищення від реклами опор та дошок оголошень, прибирання стихійних сміттєзвалищ.

У вихідні та святкові дні підприємство має надавати послуги з утримання центрального парку культури та відпочинку, Європейської площі, скверу біля Бориспільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1 ім. Юрія Головатого та в місцях проведення заходів.

Нагадаємо, що в Борисполі планують оголосити конкурс на збір та вивезення побутових відходів, який передбачає повернення в подвір’я міста контейнерів для роздільного збору сміття.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: