#

На реконструкцію об'єктів соціальної інфраструктури Київщини витратили понад 300 млн грн

21.09.2021 09:50
На реконструкцію об'єктів соціальної інфраструктури Київщини витратили понад 300 млн грн
Фото з мережі інтернет

У Київській області в рамах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» триває реконструкція 18 об'єктів соціальної інфраструктури загальною вартістю 340 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Василь Володін зазначив, що спільно з громадами та завдяки використанню коштів державного фонду регіонального розвитку, ЦСВЯП, обласного та місцевих бюджетів продовжується створення комфортних умов навчання для школярів та вихованців садочків.

За словами очільника КОДА, усього цьогоріч буде реалізовано реконструкцію та ремонт у 5-ти школах, 6-ти садочках, 6-ти спортивних об‘єктах, одному ЦНАПі. Наразі ступінь будівельної готовності шкіл складає – 86,7%, ДНЗ – 71,3%, спорт – 88,2%, ЦНАП – 44,5%.

Він підкреслив, що при реалізації соціальних проєктів важливе відповідальне ставлення громад, своєчасне виділення коштів для співфінансування та постійна взаємодія з підрядником, як для контролю якості робіт, так і для вирішення безлічі робочих питань.

Голова КОДА додав:

Дякую місцевим громадам, які активно долучаються до Президентської програми та докладають максимум зусиль для розбудови сучасного й комфортного середовища для дітей. Переконаний, що масштабні роботи, що наразі ми проводимо на об‘єктах програми дозволять місцевим мешканцям ще довгий час користуватися необхідними та якісними об’єктами соціальної інфраструктури.

Нагадаємо, що на Київщині вже 610 закладів освіти мають понад 80% вакцинованих у колективах, це вдвічі більше, ніж було тиждень тому.

Читати "Моя Київщина" у Telegram