#

На ремонт білоцерківських шкіл виділено 20 млн грн (ВІДЕО)

31.07.2018 06:18
На ремонт білоцерківських шкіл виділено 20 млн грн (ВІДЕО)

Цього року із бюджету розвитку Білої Церкви було виділено 20 млн гривень на заклади освіти. Тож, поки у дітей тривають літні канікули, в школах кипить робота

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "04563".

Наразі ремонтні роботи відбуваються загальноосвітніх школах №11, 13 та №17.

Так, у школі №17, яка була побудована ще в 70-х роках, наразі відбувається ремонт нового сучасного холу. А особливим подарунком для учнів цієї школи стане міні-футбольне поле зі штучним покриттям.

У школі №13 в 2016 році облаштували три групи для дошкільнят. А в цьому році дійшла черга для благоустрою зон, де дітки будуть гратися на свіжому повітрі.

Крім того, ремонтні роботи проводяться і на масиві Леваневського в школі № 11. Тут ремонтують актову залу, де учні зможуть виступати на новій сцені. Однак найголовніше, те, що пластикову обшивку стін тепер замінюють на матеріали, які відповідають протипожежним вимогам, паралельно змінюють і конструкцію вікон для кращого освітлення.

У реабілітаційному центрі «Шанс» також кипить робота. Тут, вже найближчим часом відкриється інклюзивно-ресурсний центр, де з особливими дітками займатимуться спеціалісти.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: