#

На ремонті дороги під Києвом украли п’яту частину від кошторису

06.05.2019 16:33
На ремонті дороги під Києвом украли п’яту частину від кошторису
Фото з мережі Інтернет

Прокуратура виявила факт завищення вартості ремонту автомобільної дороги Крюківщина–Лісники на суму майже 800 тис грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури  Київської області.

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою Київської області в ході досудового розслідування кримінального провадження, встановлено, що у листопаді 2016 року між Службою автомобільних доріг у Київській області та приватним підприємством укладено договір про поточний середній ремонт автомобільної дороги Крюківщина-Лісники на суму понад 4 мільйони гривень.

Однак, в ході проведення будівельно-технічної експертизи встановлено, що обсяги та вартість виконаних будівельних робіт за вказаним договором не відповідають обсягам та вартості, визначеним узгодженою проектно-кошторисною та фінансово-звітною документацією (дефектним актам, актам приймання виконаних будівельних робіт за формою КБ-2В) на суму майже 800 тис грн.

У зв’язку з цим, прокуратура звернулася з позовною заявою в інтересах держави до Господарського суду Київської області про стягнення збитків з суб’єкта господарювання завданих внаслідок завищення вартості будівельних ремонтних робіт.

Нагадаємо, що Білоруська компанія проводить поточний середній ремонт на ділянці автомобільної дороги державного значення Київ-Одеса у Ставищенському районі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: