#

На сесії Борщагівської сільради ухвалили важливі кадрові рішення

11.12.2020 18:55
На сесії Борщагівської сільради ухвалили важливі кадрові рішення
Фото з мережі Інтернет

Учора, 10 грудня, на сесії Борщагівської сільської ради затвердили заступників Борщагівського сільського голови та старосту Софіївської Борщагівки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Нове передмістя".

На засіданні обранці визначилися із кандидатурою секретаря ради. На цю посаду обрано Олександра Медвідя - представника "Європейської солідарності". Нагадаємо, що під прапорами саме цієї політсил на виборах сільського голови йшов і обраний очільник Борщагівської сільради Олесь Кудрик.

Ще один соратник по партії Павло Коркін отримав посаду заступника. Раніше він обіймав посаду керівника БТІ Києво-Святошинської районної ради. Він є креатурою Гедульянова, колишнього голови райради, який нині опікується справами "Євросолідарності" в пристоличному районі.

Один із новопризначених заступників Олександр Головко також є депутатом від ЄС та належить до групи відданих Олесю Кудрику. Свою відданість він зміг засвідчити, працюючи разом із Олесем Тимофійовичем у Софіївсько-Борщагівській сільраді VII скликання.

Також посаду заступника отримав Роман Гусєв, який за часів губернаторства Анатолія Присяжнюка працював заступником голови Київської облдержадміністрації.

Крім того, депутати затвердили персональний склад виконавчого комітету, який нараховує 38 осіб. Серед ключових кадрових рішень - призначення старости Софіївської Борщагівки. Цю посаду отримав Вадим Костенко, який раніше працював заступником Олеся Кудрика у Софіївсько-Борщагівській сільській раді. Планується, що старосту села Чайки буде призначено на наступній сесії.

Також нагадаємо, що проти кандидата на посаду голови Борщагівської ОТГ від "Слуги народу" Романа Гаха стара влада громади розгорнула брудну інформаційну кампанію, чим визнала усі власні гріхи.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: