#

На Сквирщині до в’язниці запроторять небезпечну банду (ФОТО)

06.10.2020 18:27
На Сквирщині до в’язниці запроторять небезпечну банду (ФОТО)
Фото з поліції

Сьогодні, 6 жовтня, у пресслужбі поліції повідомили, що злочинна група, яка в Сквирському районі скоїла розбійний напад на фермера, постане перед судом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Нагадаємо, що у квітні цього року озброєні ножами та пістолетами невідомі особи в балаклавах посеред ночі проникли до будинку сквирського фермера та пограбували його. Нападники викрали банківські картки, гроші та цінності. 

До поліції потерпілий звернувся майже через добу після нападу, оскільки зловмисники погрожували розправитися із його дітьми.

Не зважаючи на відсутність слідів злочину, відсутність камер відеоспостереження, правоохоронцям все ж вдалося оперативно затримати злочинців. Ними виявилися 61-річний організатор злочинної банди, житель Волині, та троє виконавців, 31-35 річного віку, мешканці різних куточків країни.

Під час проведення  обшуків за місцем проживання нападників працівники поліції вилучили вогнепальну незареєстровану зброю, набої, ножі, маски, перуки, радіостанції, біноклі, інші знаряддя вчинення злочинів  та речові докази, різні номерні автомобільні знаки.

Також вилучено два автотранспортні засоби з іноземною реєстрацією, на яких пересувались зловмисники -  Land Rover та Opel.

Наразі бандитам інкримінують скоєння трьох злочинів – бандитизму, розбійному нападі та незаконному зберіганні зброї. Обвинувальні акти відносно чотирьох чоловіків скеровано до суду.  Фігурантам загрожує покарання до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зауважимо, що це вже дев’ята організована злочинна банда, діяльність якої припинила поліція Київщини з початку року і відносно якої досудове розслідування завершене. 

Нагадаємо, що станом на 6 жовтня поточного року населення Київщини заборгувало за доставку газу понад 71 млн грн.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: