#

Жителі Київщини заборгували Київоблгазу "кругленьку" суму

06.10.2020 17:38
Жителі Київщини заборгували Київоблгазу "кругленьку" суму
Фото з першоджерела

Станом на 6 жовтня поточного року населення Київщини заборгувало за доставку газу понад 71 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на офіційний сайт Переяславської міської ради та виконавчого комітету.

Зауважимо, що найбільший борг мають жителі Києво-Святошинського району – вони винні Київоблгазу 25 млн грн. Заборгованість Васильківського району складає 6,6 млн грн. По 5 млн заборгованості налічується у жителів Білоцерківського, Броварського та Бориспільського районів.

Ситуація з підготовкою до опалювального сезону є вкрай критичною, адже існуюча заборгованість за доставку газу може перешкодити плановим ремонтним роботам та призвести до зриву опалювального сезону. Сплачуючи за газ, споживач інвестує у свій комфорт. Адже плата за розподіл – це не «гроші за труби», як у нас прийнято називати. Це необхідні кошти для утримання газового обладнання та мереж, їх осучаснення, виконання капітальних реконструкцій та поточних ремонтів, підтримка належного тиску газу, аби газ був доставлений до кожного споживача, – розповідає технічний директор АТ "Київоблгаз" Руслан Писанко.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія України прийняла рішення розмістити QR-коди на роз’яснювальних плакатах для отримання інформації особами з порушеннями зору й слуху.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: